UUDEN KAUDEN KYNNYKSELLÄ

KAUSI ON PÄÄTTÄJÄISIÄ VAJAA LOPPU JA ON AIKA TEHDÄ YHTEENVETOA MENNEESTÄ. TOISTAN TAAS ITSEÄNI MUTTA TAAS TÄMÄ KAUSI OLI PAREMPI KUIN EDELLISET. PELILLISESTI  ALUELIIGAJOUKKUE PELASI HYVÄN KAUDEN JA SYKSYLLÄ PÄÄDYIMME VIIDENNELLE SIJALLA VAIN 2 TAPPIOTA KÄRSINEENÄ. PELASIMME TASAISIA PELEJÄ KAIKKIA VASTAAN. PIIRISARJALIIGA JOUKKUE TULI KOLMANNEKSI JA PELASI HYVÄÄ PELIÄ TASAISESTI KOKO KAUDEN. PIIRISARJAYKKÖSEN JOUKKUE KEHITTYI JA PELASI TASAISIA PELEJÄ. LISÄKSI KAIKKI SAIVAT PALJON PELIAIKAA  JA KEHITTYIVÄT PALJON. EMME TEHNEET TÄTÄ VAIN HARVOJA PELUUTTAMALLA.

KAUDEN AIKANA JOUKKUEEMME KEHITTYI MYÖS HENKISESTI PALJON JA MEILLÄ ON HYVÄ KOKONAISUUS. KAIKKI KUULUVAT TÄHÄN KOKONAISUUTEEN RIIPPUMATTA PELITAIDOISTA. UUDET PELAAJAT OPPIVAT NOPEASTI JOUKKUEEN TAVOILLE JA MUODOSTAVAT HYVÄN LISÄN. VANHEMMAT TÄYDENTÄVÄT TÄTÄ KOKONAISUUTTA, JOTEN VOIMME PUHUA YHTEISÖSTÄ ,JOHON JOKAISEN ON MUKAVA TULLA.

TÄMÄ NÄKYY MYÖS PELAAJAMÄÄRISSÄ JA JOUKKUEUSKOLLISUUDESSA. TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA TAIVALTA ETEENPÄIN.

ENSI KAUDELLA MENEMME B-JUNIOREIDEN SARJOIHIN, MIKÄ TARKOITTAA SITÄ, ETTÄ VALTAOSA PELAAJISTA ON VUODEN NUOREMPIA. ALOITAMME KAUDEN 2-3 JOUKKUEEN VOIMALLA 3-DIVISIOONASTA JA TARKOITUKSENA NOSTAA YKSI JOUKKUE 2-DIVISIOONAAN. TEEMME YHDEN TASOJOUKKUEEN JA 2 TASAISTA JOUKKUETTA, JOS PELAAJAMÄÄRÄT RIITTÄVÄT SIIHEN. TALVELLA HARJOITTELEMME 3-4 KERTAA VIIKOSSA .

ENSI VUOSI ON PELAAJIEN OSALTA TÄRKEÄ VUOSI KOULUN OSALTA. YLÄASTE LOPPUU JA JOKAINEN JATKAA SIITÄ ETEENPÄIN ERI OPPILAITOKSIIN. SIIS TOIVON ETTÄ PELAAJAT PANOSTAVAT KOULUUN KUTEN OVAT TEHNEET TÄHÄNKIN ASTI JA TÄRKEÄ KOE MENEE TIETENKIN HARJOITUSTEN EDELLE.

MEILLÄ ON HYVÄ POHJA PELAAJIEN OSALTA MUTTA TÄYDENNÄMME JA OTAMME UUSIA PELAAJIA HARKITEN.

T.JUSSI

 

 

 

Start a Conversation