UUDEN KAUDEN KYNNYKSELLÄ AJATUKSIA

RASKAS TALVIHARJOITTELUKAUSI ON NYT TAKANA JA HYVIN ON JOUKKUE SEN VETÄNYT LÄPI. OSALLISTUMINEN JA TEKEMINEN OLI TODELLA HYVÄLLÄ TASOLLA. OLEN TYYTYVÄINEN NÄIHIN ASIOIHIN KOSKA TÄYTYY MUISTAA AINA JOUKKUEEN ALOITTAMISTAPAHTUMASSA ANNETTU LUPAUS, KAIKKI PELAAJAT OVAT TÄRKEITÄ JA JOKAISELLE PYRIMME JÄRJESTÄMÄÄN OMAN TASON TAPAHTUMIA. SIIS JOUDUMME TEKEMÄÄN MONISSA ASIOISSA KOMPROMISSEJÄ JA AIKA USEINKIN MENEMME KESKIRYHMÄN MUKAAN.

JOUKKUE ON VAHVISTUNUT TALVEN AIKANA JA NYT JOUKKUEEN PELAAJAMÄÄRÄ ON 44 JA YKSI PELAAJA HARKITSEE LIITTYMISTÄ MEILLE . TÄLLÄ HETKELLÄ EMME PYSTY OTTAMAAN LISÄÄ PELAAJIA. JOUKKUEEN SISÄLLÄ ON TALVEN AIKANA OLLUT JOITAKIN MURROSIKÄÄN LIITTYVIÄ HETKELLISIÄ POISSAOLOJA JA MUUTA SIIHEN LIITTYVÄÄ MUTTA EI MITÄÄN DRAMAATTISTA MIKÄ EI KUULUISI TÄHÄN IKÄÄN.

TULEVA KAUSI MENNÄÄN KEVÄÄN OSALTA SEURAAVILLA SARJOILLA, ALUELIIGA JA 2 JOUKKUETTA PIIRISARJA LIIGASSA. JOUKKUEJAOT ON TEHTY JA KAIKKI SAAVAT RIITTÄVÄSTI PELIAIKAA SEKÄ OMAN TASONSA PELEJÄ. JOUKKUEIDEN SISÄLLÄ ON MAHDOLLISUUS PELIESITYSTEN PUITTEISSA SAADA MAHDOLLISUUS PELAAMISEEN ALUELIIGASSA JA SAMOIN SIELTÄ PÄÄSEE MYÖS ALASPÄIN. LISÄKSI JATKAMME YHTEISTYÖTÄ TURUN NAPPULALIIGAN HAASTAJAPORUKAN KANSSA JA PELAAMME HARJOITUSPELEJÄ HEIDÄN KANSSA.

JOKAINEN PELAAJA ON TÄRKEÄ  

OLEN SEURANNUT MYÖS TARKASTI MUIDEN JOUKKUEIDEN TOIMINTAA EI VAAN TURUN SEUDULLA VAAN MYÖS LAAJEMMALTI. PALJON ON PUHUTTU SIITÄ ETTÄ HARRASTUS MAKSAA PALJON JA OSALLA PELAAJISTA EI OLE TALOUDELLISIA RESURSSEJA HARRASTAA. NYT ON TULLUT MYÖS UUSI STOPPI PELAAJILLE. TUNTUU SILTÄ ETTÄ VAIN RIITTÄVÄN HYVÄT PELAAJAT SAAVAT HARRASTAA JA HEILLE JÄRJESTETÄÄN TOIMINTAA JA HEIHIN PANOSTETAAN JA MUUT UNOHDETAAN. SEURAT JAETAAN KILPASEUROIHIN JA KASVATTAJASEUROIHIN. NYT ON VAIN TILANNE ETTÄ MYÖS KASVATTAJASEURAT TOIMIVAT KILPASEUROJEN TAVOIN JA AINOANA TAVOITTEENA ON VAIN MENESTYÄ. MIELESTÄNI SEUROJEN PITÄISI KANTAA YHTEISKUNNALLISEN VASTUUNSA NUORTEN LIIKUTTAMISESSA JA UNOHTAA OSITTAIN VAIN VOITTOJEN TAVOITTELU. TÄMÄN KEHITYKSEN AIHEUTTAJINA OVAT LIIAN KUNNIANHIMOISET VALMENTAJAT JA MYÖS VANHEMMAT.

MEIDÄN JOUKKUEESSA ANNAMME MAHDOLLISUUDEN KAIKILLE JA JOKAINEN PELAAJA ON TÄRKEÄ. TÄLLÄISELLE TOIMINNALLE ON SELKEÄ MANDAATTI. MIKÄ MUUTEN SELITTÄISI MEIDÄN PELAAJAMÄÄRÄMME JA PELAAJIEN LOJAALISUUDEN TOIMINTAAN. TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA JA NÄILLÄ SAMOILLA TEESEILLÄ MENNÄÄN ETEENPÄIN MYÖS TULEVAT VUODET.

JUSSI

 

Start a Conversation