TAMMIKUUN NÄKYMIÄ

JOUKKUEEMME TILANNE ALKAA OLLA MELKO HYVÄ. SAIMME NELJÄNNEN VIIKOITTAISEN HARJOITTELUVUORON JA HARJOITUSPELIKALENTERIKIN ALKAA TÄYTTYÄ HYVÄÄ VAUHTIA. TAMMIKUUN TEEMANA ON PIENPELIT JA USKON ETTÄ SITÄ KAUTTA TEMPO KASVAA JA PELIN TASO KASVAA.  KAIKKI VUOROMME OVAT SISÄLLÄ JOTEN EMME OLE SÄÄRIIPPUVAISIA.

OLEMME SAANEET VUODENVAIHTEEN JÄLKEEN JOUKKUEESEEMME VIELÄ MUUTAMAN VAHVISTUKSEN JA JOUKKUEEN VAHVUUS ON TÄLLÄ HETKELLÄ 43. SE ALKAA OLLA JO MÄÄRÄLTÄÄN MAKSIMISSA JOTEN NÄILLÄ MENNÄÄN. VIIME VUOTEEN VERRATTUNA UUDET PELAAJAMME OVAT TODELLISIA VAHVISTUKSIA JA USKOISIN ETTÄ TULEVASTA KAUDESTA TULEE TÄMÄN JOUKKUEEN PARAS (TÄHÄN MENNESSÄKIN OLEMME MENNEET JOKA VUONNA ETEENPÄIN, JOTEN TÄMÄ EI OLE UUSI ASIA).

VAIKKA PELAAJAMÄÄRÄ ON SUURI JA PELAAJIEN TAITOTASOT VAIHTELEVAT LAIDASTA LAITAAN, PYRIMME PITÄMÄÄN KAIKISTA HUOLTA JA ANTAMAAN KAIKILLE SEN OMAN TASONSA MUKAISET HARJOITUKSET JA RYHMÄT. JOKAISELLA ON SE OMA HENKILÖKOHTAINEN SYY PELATA JALKAPALLOA JA YLEENSÄ VALMENTAJILLA ON AJATUKSENA VAIN PÄRJÄTÄ MAHDOLLISIMMAN HYVIN. SILLOIN  OSA JÄÄ ULKOPUOLELLE JA TODENNÄKÖISESTI LOPETTAA.  OLEN ESITTÄNYT MONELLE VALMENTAJALLE SEURAAVAN KYSYMYKSEN.

HALUAVATKO KAIKKI PELAAJAT SAMALLE TASOLLE KUIN VALMENTAJA HALUAA?

VÄITÄN ETTÄ TÄMÄ KYSYMYS JA SIIHEN VASTAUS ON MONEN PELAAJAN LOPETTAMISEN SYY. SEN TAKIA ON TÄRKEÄÄ HYVÄKSYÄ PELAAJIEMME ERILAISET TARPEET HARJOITTELUN MÄÄRÄN YM. VÄITÄN ETTÄ TÄSSÄ OLEMME ONNISTUNEET JA SIITÄ KERTOO ISO PELAAJAMÄÄRÄMME JA SE ETTÄ MEILLE OLISI MYÖS LISÄÄ TULOSSA JOS VAIN RESURSSIMME RIITTÄISIVÄT.

TÄLLÄ HETKELLÄ MONESSA MUUSSA SEURASSA ISO ONGELMA ON SE ETTÄ KASVATTAJASEURA TOIMII KUIN KILPASEURA JA PANOSTETAAN VAIN PARHAISIIN PELAAJIIN. PARHAAT PELAAJAT LÄHTEVÄT JOSSAIN VAIHEESSA KILPASEURAAN JA SILLOIN KUN NS. HUONOMMAT PELAAJAT OVAT LOPETTANEET PELAAJAMÄÄRÄT OVAT NIIN PIENIÄ ETTÄ EI SAADA KUNNOLLA JOUKKUETTA KASAAN.

NÄILLÄ ASIOILLA KOHTI KEVÄTTÄ

T.JUSSI

 

Start a Conversation