SYKSYN KUULUMISIA

SIITÄ ONKIN JO PITKÄ AIKA ,KUN OLEN VIIMEKSI PÄIVITTÄNYT PALSTAANI JOTEN JO ON AIKAKIN. JOUKKUEEMME ON VAHVISTUNUT MUUTAMALLA UUDELLA INNOKKAALLA PELAAJALLA JA JOUKKUEEN KOKONAISPELAAJAMÄÄRÄ ON EDELLEENKIN REIPPAASTI YLI NELJÄNKYMMENEN. PELEISSÄ JA TREENEISSÄ KÄY KOKO AJAN PALJON PELAAJIA JA JOUKKUEEN HENKI ON HYVÄ.

MIKSI!!!!!

OLEN TIETENKIN SEURANNUT SIVUSTA MUITTEN SEUROJEN TOIMINTAA JA HUOMANNUT TIETYN ASIAN. SEURAT JAETAAN  KAHTEEN KASTIIN,KILPA- JA KASVATTAJASEURAT. TPS JA INTER OVAT KILPASEUROJA. NYT ON SE ONGELMA ETTÄ KASVATTAJASEURAN STATUKSELLA OLEVAT SEURAT HALUAVAT OLLA MYÖS KILPASEUROJA JA KUN NIIDEN TOIMINTA MENEE SIIHEN SUUNTAAN PELAAJAMÄÄRÄT PUTOAVAT KOSKA HALUTAAN VAIN VOITTAA JA PELUUTETAAN VAIN PIENTÄ MÄÄRÄÄ JOUKKUEESTA. NÄITÄ ESIMERKKEJÄ ON MONIA JA RÄIKEIN ESIMERKKI ON ERÄS NAAPURIKAUPUNGIN SEURA, JOLLA EI OLE ENÄÄ -02:SSA JOUKKUETTA.

MITEN TÄMÄ VAIKUTTAA MEIHIN???????

MEILLE ON EDELLEENKIN TULOSSA LISÄÄ PELAAJIA. KUN ALOITIMME TOIMINNAN, MONI SANOI,ETTÄ KYLLÄ TEIDÄNKIN PELAAJAMÄÄRÄT LASKEVAT. NE OVAT OLLEET JATKUVASTI NOUSUSSA. TÄLLAISEEN MEIDÄN KALTAISEEN TOIMINTAAN ON TÄLLÄ HETKELLÄ TODELLA ISO TILAUS. NUORTEN LIIKKUMINEN ON TÄLLÄ HETKELLÄ MUUTENKIN VÄHÄISEMPÄÄ KUIN ENNEN JA JOS SEURAT ANTAVAT VIELÄ VAIN OSALLE MAHDOLLISUUDEN NIIN EI VOI KUIN TODETA ,ETTÄ SUUNTA ON VÄÄRÄ. LISÄKSI MEILLÄ ON MYÖS YHTEISKUNNALLINEN VASTUU PITÄÄ MAHDOLLISIMMAN MONI MUKANA, TÄSSÄ TAPAUKSESSA JALKAPALLON PARISSA. SAMAT ASIAT KOSKEVAT MYÖS MUITA URHEILUMUOTOJA TAI HARRASTUKSIA.

PELAAJAT OVAT MEILLÄ SEN TAKIA ETTÄ HEITÄ KOHDELLAAN KAIKKIA REILUSTI JA TASAPUOLISESTI JA KAIKILLE ANNETAAN MAHDOLLISUUS PELATA OMAN TASON PELEJÄ JA VÄLILLÄ KOVEMPIAKIN. TÄMÄ KAIKKIEN TASAPUOLINEN KOHTELU JA KAIKKIEN HUOMIOIMINEN ANTAA HEILLE HYVÄN LÄHDÖN MYÖS TULEVAISUUTEN. MIELESTÄNI NÄIDEN NUORTEN EI PIDÄ ELÄÄ PIENESTÄ LÄHTIEN JATKUVASSA KILPAILUSSA JA MAAILMASSA MISSÄ”VAIN PAREMMAT PÄRJÄÄVÄT”.

TULEVAISUUS….

MEIDÄN PUNAINEN LANKA EI MUUTU MIHINKÄÄN JA MENEMME SAMOILLA ARVOILLA ETEENPÄIN.

HYVÄÄ LOPPUSYKSYÄ KAIKILLE

T.JUSSI

 

 

Start a Conversation