PITÄISIKÖ OLLA HUOLESTUNUT…..

HELMIKUUN ALUN KUULUMISIA  JOUKKUEEMME TILASTA SEURAAVASSA JA SITTEN VÄHÄN MUUTAKIN.

JOUKKUEEMME PELAAJAMÄÄRÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ 44 . OLEN PALJON MIETTINYT TÄTÄ ISOA PELAAJAMÄÄRÄÄ  JA SYITÄ SIIHEN MIKSI NIIN MONET HALUAVAT TULLA MEILLE PELAAMAAN. SUURIN SYY SIIHEN ETTÄ MEILLE TULLAAN JA MEILLÄ VIIHDYTÄÄN ON SE ETTÄ PIDÄMME HUOLTA PELAAJISTA, JOKAINEN PELAAJA ON TÄRKEÄ. JOKAISEN PELAAJAN TÄYTYY SAADA HARRASTAA OMAN HALUNSA JA TASONSA MUKAAN . JALKAPALLO ON NIMENOMAAN PELAAJAN HARRASTUS JA PALO HARRASTAA TÄYTYY TULLA PELAAJASTA ,EI VANHEMMISTA . SAMOIN VALMENTAJIEN TÄYTYY HYVÄKSYÄ SE TASO MISSÄ PELAAJAT HALUAVAT HARRASTAA, VAIKKA SE TIETÄISIKIN HÄVIÖITÄ. VALMENTAJIEN YLISUURET ODOTUKSET JA HALU MENESTYÄ TAPPAVAT USEIN LASTEN INNOSTUKSEN HARRASTAA JA HALU VAIN VOITTAA PIENENTÄÄ YLEENSÄ PELAAJAMÄÄRÄÄ RADIKAALISTI.

OLEN HUOMANNUT YMPÄRILLÄNI MUISSA SEUROISSA PELAAJAMÄÄRIEN PIENENTYMISTÄ JA JOPA KOKONAISIA JOUKKUEITA ON JOUDUTTU PELAAJAPULAN TAKIA LOPETTAMAAN. MONTA KERTAA SYY SIIHEN ON OLLUT SE ETTÄ PELUUTETAAN MENESTYMISEN TOIVOSSA VAIN OSAA PELAAJISTA JA KUN EI PÄÄSE PELAAMAAN LOPETTAMISPÄÄTÖS SYNTYY HELPOSTI. SIIS TAIDOLLISTEN SYIDEN TAKIA OSA PELAAJISTA ”PAKOTETAAN” LOPETTAMAAN. HUONOMMILLA EI OLE OIKEUTTA PELATA, HIEMAN LIIOITELLUSTI SANOTTUNA.

KUKA PYSTYY SANOMAAN ENNEN KASVUPYRÄHDYKSIÄ YM. KENESTÄ TULEE JALKAPALLOILIJA JA KENESTÄ EI JA KYSYTÄÄNKÖ PELAAJALTA MITÄ HÄN HALUAA. MONTA KERTAA VALMENTAJAN TAVOITE ON PALJON YLEMPÄNÄ KUIN PELAAJIEN TAVOITE JA SILLOIN SYNTYY IKÄVIÄ TILANTEITA. EIKÖ OLISI HYVÄ ETTÄ JOKAINEN HALUKAS VOISI HARRASTAA OMAN HALUNSA MUKAAN , SAADA SAMALLA HYVIÄ KAVEREITA JA OPPIA SOSIAALISUUTTA    YM.

YLLÄOLEVAT ASIAT OVAT YLEENSÄKIN URHEILUELÄMÄSSÄ AJANKOHTAISIA JA LISÄKSI PUHUTAAN VASTUUSTA LASTEN LIIKUTTAMISEEN. MEIDÄN JOUKKUEEN ARVOT VOI KITEYTTÄÄ SEURAAVASTI: ANNETAAN KAIKKIEN HARRASTAA OMALLA TASOLLAAN JA JOKAINEN PELAAJA ON TÄRKEÄ.

NYT ALKAA NELJÄS VUOSI JA EDESSÄ ON VIELÄ VUOSIA. ME TULEMME JATKAMAAN NÄILLÄ TEESEILLÄ TULEVATKIN VUODET JA ILOKSENI OLEN HUOMANNUT MYÖS MUUTAMAN MUUN JOUKKUEEN JOTKA JAKAVAT SAMAT ARVOT KANSSAMME.

POSITIIVISTA JALKAPALLOKAUTTA KAIKILLE

JUSSI

 

Start a Conversation