MEIDÄN JOUKKUE

KAUSI ALKAA KEVÄÄN OSALTA KÄÄNTYÄ JO LOPPUPUOLELLE JA TULOKSET OVAT OLLEET LAIDASTA LAITAAN. ALUELIIGAJOUKKUEEN PELEJÄ ON LEIMANNUT  LOUKKAANTUMISET. ARTTURI ON OLLUT PITKÄÄN POISSA, SAMOIN JULIUS JA LYHYEMPIÄ POISSAOLOJA ON OLLUT PALJON. KUITENKIN TÄMÄ ANTAA AINA MUILLE MAHDOLLISUUDEN JA VIIMEVUOTISEEN VERRATTUNA MEILLÄ ON PALJON LAAJEMPI RYHMÄ PELAAJIA JOTKA PYSTYVÄT PELAAMAAN NÄITÄ PELEJÄ. PELIT OVAT OLLEET TIUKKOJA JA OLEMME OLLEET JOKAISESSA PELISSÄ HYVIN MUKANA MUTTA NIUKKOJA TAPPIOTA ON VAAN TULLUT. KUITENKIN HÄVISIMME VIIME VUONNA NÄMÄ PELIT SELKEÄSTI JOTEN OLEMME OTTANEET ISON HARPPAUKSEN ETEENPÄIN VERRATTAESSA MUIHIN JOUKKUEISIIN.

PIIRISARJALIIGAJOUKKUEILLA PELIT OVAT KOKOAJAN PAREMPAAN PÄIN JA SAIMME JO TOISELLEKIN JOUKKUEELLE VOITTOTILIN AUKI. NÄISSÄ PELEISSÄ TÄRKEIN JUTTU ON JOKAISEN PANOS JA SE ETTÄ JOKAINEN ON PELISSÄ MUKANA JA ANTAA OMAN PANOKSENSA. JOKAISEN PITÄÄ MUISTAA ETTÄ PELAAMME JOUKKUEELLE,EMME ITSELLEMME. SYKSYLLÄ JOKAINEN JOUKKUE ON ERI SARJASSA, JOTEN PYSTYMME TEKEMÄÄN VAIHTOJA JOUKKUEESTA TOISEEN JA NÄIN ANTAMAAN LAAJEMMALLE PORUKALLE ERILAISIA PELEJÄ JA MYÖS OIKEANTASOISEN SARJAN.

MEIDÄN JOUKKUE TARKOITTAA SITÄ ETTÄ HARJOITUKSISSA JA PELEISSÄ ON HYVÄ FIILIS JA JOKAISELLA ON MAHDOLLISUUS PELATA OMAN TAITOTASONSA MUKAISESSA SARJASSA. VALMENTAJIEN TÄYTYY OLLA TASAPUOLISIA JA OIKEUDENMUKAISIA POIKIA KOHTAAN. EPÄONNISTUMISISTA KANNUSTETAAN ONNISTUMISIIN  JA SITEN SAADAAN ILMAPIIRI MISSÄ USKALLETAAN EPÄONNISTUA.

PYRITÄÄN PITÄMÄÄN NÄMÄ AJATUKSET MIELESSÄ TOIMINNASSAMME JA HOIDETAAN LOPPU KEVÄTKAUSI KUNNIALLA LOPPUUN.

JUSSI

Start a Conversation