AJATUKSIA TAUON KYNNYKSELLÄ

TAAS ON YKSI JAKSO JOUKKUEEMME TARINASTA KIRJOITETTU JA SEKIN JAKSO ON OLLUT PAREMPI KUIN EDELLINEN. AINOA VERTAILUKOHTA ON VERTAILU MUIHIN JOUKKUEISIIN JA SIINÄ OLEMME MENNEET ETEENPÄIN. ALUELIIGASSA PELASIMME TASAISIA OTTELUITA LÄPI KAUDEN JA SÄILYTIMME SARJAPAIKAN. PIIRISARJALIIGASSA SAAVUTIMME TAVOITTEEMME KUMMANKIN JOUKKUEEN OSALTA JA PELAAJIEN KEHITYS ON OLLUT HYVÄÄ. SIIS URHEILULLINEN TAVOITE ON TÄYTTYNYT.

TOINEN TAVOITE ON JOUKKUEEMME YHTENÄISYYS JA HENKINEN TILA. TALVELLA TULI USEITA UUSIA PELAAJIA JA SAMOIN KEVÄÄLLÄ VIELÄ MUUTAMA. JOUKKUEEN PELAAJAMÄÄRÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ NOIN 44(2 PELAAJAA TAUOLLA JA 2 UUTTA TULLUT ). TÄLLÄISEN PELAAJAMÄÄRÄN HOITAMINEN SITEN ETTÄ KAIKKI OVAT TYYTYVÄISIÄ ON VALTAVA HAASTE. MIELESTÄNI OLEMME ONNISTUNEET SIINÄ HYVIN. MEILLÄ JOKAINEN SAA HARRASTAA OMALLA TASOLLAAN JA TREENAAMME KOKO RYHMÄN KANSSA YHDESSÄ SAMAAN AIKAAN. MEILLÄ EI SIIS OLE MITÄÄN PYSYVIÄ TASORYHMIÄ. SIIS TÄMÄKIN TAVOITE SAAVUTETTU.

KOLMAS TAVOITE ON VANHEMPIEN OSALLISTUMINEN TOIMINTAAN JA TIEDONKULKU JOUKKUEENJOHDON JA VANHEMPIEN KANSSA. TÄMÄ ON SE VAIKEIN OSIO YLEENSÄKIN. MIELESTÄNI TÄMÄ ON ONNISTUNUT HYVIN. PELAAJILLAMME ON FIKSUT VANHEMMAT JA SE ANTAA MEILLE VALMENTAJILLE HYVÄT LÄHTÖKOHDAT PELAAJIEN ETEENPÄINVIEMISEEN. MEILLÄ EI OLE VAIKEITA KLIKKEJÄ JA KESKUSTELU ON AVOINTA. SIIS TÄSSÄKIN OLLAAN ONNISTUTTU.

NÄINOLLEN OLEMME SOPINEET SEURAN KANSSA ETTÄ VIEMME VASTEDESKIN TÄTÄ JOUKKUETTA ETEENPÄIN OMANA RYHMÄNÄ. TARKOITUS ON VIEDÄ TÄMÄ RYHMÄ TÄLLÄISENÄÄN ETEENPÄIN, MEIHIN EI LIITETÄ SEURAN MUIDEN JOUKKUEIDEN PELAAJIA. SIIS MENEMME ETEENPÄIN AJATUKSELLA JOKAINEN ON TÄRKEÄ.MIKÄÄN EI OLE MUUTTUNUT ALOITUSTAPAHTUMASTA.

NÄILLÄ AJATUKSILLA LÄHDEMME KESÄTAUOLLE

HYVÄÄ JUHANNUSTA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE

JUSSI

 

Start a Conversation