AJANKOHTAISTA

VIIMEISESTÄ PÄIVITYKSESTÄ ON JO AIKAA JOTEN TÄSSÄ AJANKOHTAISTA JOUKKUEEMME TIIMOILTA. SARJAT OVAT HYVÄSSÄ VAUHDISSA JA NÄYTTÄÄ SILTÄ ETTÄ PÄÄSTÄÄN ASETETTUIHIN TAVOITTEISIIN. SIIS ALUELIIGA, PIIRISARJALIIGA SEKÄ PIIRISARJA YKKÖNEN SYKSYLLÄ.

KUITENKIN MEILLÄ OLISI MAHDOLLISUUS SUUREMPIINKIN PISTEMÄÄRIIN KUIN OLEMME NYT ONNISTUNEET KERÄÄMÄÄN. JALKAPALLO ON MENNYT KANSAINVÄLISESTI YHÄ ENEMMÄN JUOKSUPELIKSI JA ALOITTEEN TEKEMINEN YM. ON ENTISTÄKIN TÄRKEÄMPÄÄ. MEILLÄ ON MIELESTÄNI TAITOA, JUOKSUKUNTOA YM. IHAN RIITTÄVÄSTI MUTTA SE HALU ,ASENNE JA TAHTO  PUUTTUU LIIAN MONELTA. TOTTAKAI MEIDÄN PELIIN VAIKUTTAA SE ETTÄ JOUKKUEET VAIHTUVAT JOKA KERTA AINAKIN HIVENEN MUTTA KAIKKIEN PITÄISI TUNTEA JO TOISENSA JOTEN TÄMÄN TAAKSE EI MENNÄ. TÄMÄ ASENTEEN PUUTTUMINEN OSALTA NÄKYY SIINÄ, ETTÄ HÄVIÄMME TIUKAT PELIT PÄÄSÄÄNTÖISESTI.

SITTEN ON PELAAJAT JOTKA TREENEISSÄ TEKEVÄT HIENOJA ASIOITA MUTTA PELEISSÄ NE UNOHTUVAT JA PELATAAN YLIVAROVAISESTI JA VARMAN PÄÄLLE. ONKO SE ITSELUOTTAMUKSESTA SITTEN KIINNI MUTTA MEILLÄ SAA EPÄONNISTUA . ME PELAAMME NIILLÄ TASOILLA MIHIN TAITOMME JA PELAAJIEN TAHTOTASO RIITTÄVÄT. MINULLA EI OLE MITÄÄN NÄYTTÄMISEN TARVETTA ULKOPUOLISILLE TAHOILLE MUTTA HALUAN PELAAJILLE PARASTA JA HALUAN ETTÄ MENEMME ETEENPÄIN JA PELAAMME NIIN KORKEALLA TASOLLA KUIN MAHDOLLISTA. TÄMÄ EI OLE KUITENKAAN ITSETARKOITUS EIKÄ HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ KYSYMYS. MEILLÄ ON HIENO JOUKKUE JA JOKAINEN PELAAJA ON TÄRKEÄ.

JALKAPALLO ON JOUKKUEPELI JA SIIHEN VAIKUTTAVAT MONET ASIAT. MEIDÄN HEIKKO KOHTA ON TÄLLÄ HETKELLÄ ASENNE JA SE ON JOKAISEN HENKILÖKOHTAINEN ASIA. EI OLE MITÄÄN NAPPIA, MITÄ PAINAMALLA TÄMÄ ASIA HOITUISI. SE ON JOKAISEN HENKILÖKOHTAINEN ASIA MITEN TÄMÄN ASIAN KANSSA TOIMII.

NÄILLÄ JUTUILLA KOHTI KESÄÄ

JUSSI  

 

 

Start a Conversation